Кадър stream.czПървият български супер автомобил се разби в Чехия. Зад волана е

...
Кадър stream.czПървият български супер автомобил се разби в Чехия. Зад волана е
Коментари Харесай

Росен Даскалов катастрофира жестоко с първия български суперавтомобил

Кадър stream.cz

Първият български супер автомобил се разруши в Чехия. 

Зад кормилото е бил притежателят и основател на колата Росен Даскалов, който е прочут като " българския Илън Мъск " и е началник на ГЕРБ Русе.

Автомобилът SIN R1 с български регистрационен номер се разруши на автомагистрала D1 край Мирошовице в Прага-Изток нощес, оповестиха чешки медии.

Според кореспондент притежателят и ръководителят на българския авто производител SIN Cars, който създава тези коли, е бил зад кормилото. 

Той се блъснал в мантинела с колата си, само че за благополучие е оживял.

Първоначално служителите на реда помислили колата за " Ферари ".



От профила на Даскалов във Facebook се вижда, че преди злополуката той е бил на автомобилното експо във Виена, където е показвал колата.



„ Малко след осем часа бяхме известени за автомобилна злополука, станала на 21 -ви км от автомагистрала D1 в посока Прага “, каза говорителката на полицията Михаела Рихтерова. Според изданието Blesk лидерът първо се е забил в мантинелата от лявата страна на автомагистралата, колата се е завъртяла и се е забила в бариерите от дясната страна. 

Луксозният автомобил на българската марка SIN Cars, чиято цена е към 4,5 милиона крони или 340 000 лв., е отчасти унищожена. Отнесена е основно задната част.

" Тестът за алкохол е негативен ", добави Рихтерова и уточни, че повода за случая към момента се обяснява. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР